Get in touch!+31 (06) 10 59 12 15 | margotvantrier@gmail.com

Share this post

In ‘Communicatie NU 2‘ vind je alles over trends in het vak, de actuele thema’s, de lastige zaken waar communicatieprofessionals tegenaan lopen en hoe ze die oplossen. En ook de nieuwste onderzoeken en visies, plus veel wetenswaardigheden, carrièremogelijkheden en tips.

Naast Betteke van Ruler komen ruim 100 mensen aan het woord; zowel studenten, bureaudirecteuren, communicatiemanagers als wetenschappers, waaronder Jaap Boonstra, Ben Tiggelaar en Ilse van Ravenstein. Plus een essay door mij. En daar ben ik apetrots op:

“Sinds een aantal jaren duikt de term ‘gamification’ steeds vaker op in marketingblogs. De hype rond gamification zorgt voor hoge verwachtingen. Het lijkt meer te beloven dan het waar kan maken. De cijfers liegen er niet om. Volgens het toonaangevende Amerikaanse marktonderzoeksbureau Gartner zal 80% van de in 2014 gegamificeerde applicaties hun doel niet bereiken.

Waardoor komt dit? En hoe zorg je ervoor dat je gamification succesvol inzet in je marketingcommunicatiestrategie? Hoe voorkom je een desillusie?

Nieuwsgierig naar de antwoorden? Of wil je gewoon op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het communicatievak? Bestel dan Communicatie NU 2.

Comments (0)

Geef een reactie