Get in touch!+31 (06) 10 59 12 15 | margotvantrier@gmail.com

Share this post

Over ieder onderwerp is wel een ‘voor Dummies’ te koop. Toch kreeg ik het voor elkaar nog nooit een boek uit de zelfhulpserie gelezen te hebben. Het boek ‘WordPress voor Dummies’ van Lisa Sabin-Wilson was mijn vuurdoop en had de belangrijke taak om een goed beeld over de inhoudelijke kwaliteit van de serie neer te zetten. En, om me helemaal zelfstandig WordPress te laten installeren en inrichten.

Kort nadat ik het 381 pagina’s tellende boek opensla, heb ik heel even spijt. Alleen de inhoudsopgave van ‘WordPress voor Dummies’ telt al zes pagina’s. Dat wordt lang en veel lezen, en waarschijnlijk taaie kost. Een aantal bladzijden verder stelt auteur Lisa Sabin-Wilson me gerust: een derde van het boek is niet voor mij bedoeld. Na deel I ga je verder in deel II of III, afhankelijk van je gekozen WordPress: gehost op WordPress.com of op een eigen server. Zoals Lisa het zo mooi zegt: ‘Het is niet de bedoeling dat je het boek van kaft tot kaft uitleest (tenzij je mijn moeder bent, want dan zou ik het je niet vergeven als je bladzijden overslaat).’

”Met een grote glimlach gelezen, en glimlachend geplaatst. Met onze dank!” – Managementboek.nl

Lees de volledige recensie op managementboek.nl.

Deze recensie werd mede mogelijk gemaakt door Claire’s Assistance.

Comments (0)

Geef een reactie